Home | Site Map | Cisco How ToNet How To | Wireless |Search | Forums | Services | Donations | Careers | About Us | Contact Us|

Autodiscover error code 600

Network Sharing , TCP/IP, Internet, Wireless, Exchange, IIS, ISA and Print

Autodiscover error code 600

Postby guest » Wed Jun 18, 2014 1:59 pm

We are running Exchange 2007. When opening https://mydomain.com/autodiscover/autodiscover.xml I receive this error:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

- <Autodiscover xmlns="http://schemas.microsoft.com/exchange/autodiscover/responseschema/2006">

- <Response>

- <Error Time="09:28:57.8739220" Id="2715916636">

<ErrorCode>600</ErrorCode>

<Message>Invalid Request</Message>

<DebugData />

</Error>

</Response>

</Autodiscover>
Tablet and Smartphone Setup Guide
http://www.quicksetupguide.com

Troubleshooting Vista Wireless
http://chicagotech.net/
guest
 
Posts: 10191
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:10 pm

Re: Autodiscover error code 600

Postby guest » Wed Jun 18, 2014 2:00 pm

The problem was solved. There was a miss configuration on the firewall.
Tablet and Smartphone Setup Guide
http://www.quicksetupguide.com

Troubleshooting Vista Wireless
http://chicagotech.net/
guest
 
Posts: 10191
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:10 pm

Re: Autodiscover error code 600

Postby guest » Wed Jun 18, 2014 2:09 pm

If it returns code 600, it means autodiscover works properly.
Tablet and Smartphone Setup Guide
http://www.quicksetupguide.com

Troubleshooting Vista Wireless
http://chicagotech.net/
guest
 
Posts: 10191
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:10 pm

Re: Autodiscover error code 600

Postby guest » Wed Jun 18, 2014 2:11 pm

that is the expected behaviour if you browse to the autodiscover directory. Your browser isn't Outlook.
Tablet and Smartphone Setup Guide
http://www.quicksetupguide.com

Troubleshooting Vista Wireless
http://chicagotech.net/
guest
 
Posts: 10191
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:10 pm


Return to Networking

Your Ad Here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests