Home | Site Map | Cisco How ToNet How To | Wireless |Search | Forums | Services | Donations | Careers | About Us | Contact Us|

Some TS Clients get remote desktop services is busy

RRAS, VPN, TS/RDP, Routing and remote Access.

Some TS Clients get remote desktop services is busy

Postby guest » Thu Nov 08, 2012 9:29 pm

Q: Why some client get this message: "The task you are trying to do can't be completed because remote desktop services is currently busy but not others when trying to access remote computer using remote desktop?

A: That could be client side settings. Try this: Open Remote Desktop Connection dialogue -> Under Local Resources Tab -> uncheck Printers & Clipboard tick boxes. Or restart the RDS/TS services.
Tablet and Smartphone Setup Guide
http://www.quicksetupguide.com

Troubleshooting Vista Wireless
http://chicagotech.net/
guest
 
Posts: 10191
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:10 pm

Re: Some TS Clients get remote desktop services is busy

Postby guest » Thu Nov 08, 2012 9:33 pm

It could be rdpcorekmts.dll is damaged. Try these steps:
"1) Connect remotely to affected server using the Computer Management Console
2) Stop the Remote Desktop Services
3) Take Ownership of file C:\Windows\System32\rdpcorekmts.dll and assign full NTFS permissions to your account
4) Rename file to rdpcorekmts.old
5) Copy file rdpcorekmts.dll from a non-patched server. I used another one of our domain controllers just to be safe.
6) Start the Remote Desktop Services"
Tablet and Smartphone Setup Guide
http://www.quicksetupguide.com

Troubleshooting Vista Wireless
http://chicagotech.net/
guest
 
Posts: 10191
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:10 pm


Return to VPN, TS and Remote Access

Your Ad Here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests