Home | Site Map | Cisco How ToNet How To | Wireless |Search | Forums | Services | Donations | Careers | About Us | Contact Us|

Enterprise wireless doesn't show it up in the wireless list

Wi-Fi, Mobile phone.

Enterprise wireless doesn't show it up in the wireless list

Postby chicagotech » Fri Oct 17, 2008 9:46 am

Q: We setup enterprise wireless on Cisco 1310 AP, but it doesn't show it up in the wireless list.

A: It doesn't show up in the wireless list because it doesn't broadcast. If you have correct setup, it should connect to the enterprise wireless automatically. Assuming you use XP, make sure Connect even if this network is not broadcasting is checked.
Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on http://www.ChicagoTech.net
How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on http://www.HowToNetworking.com
chicagotech
Site Admin
 
Posts: 7066
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:24 pm
Location: Chicago USA

Re: Enterprise wireless doesn't show it up in the wireless list

Postby chicagotech » Tue May 25, 2010 2:14 pm

I have the same issue. I can see any public wireless except our Enterprise wireless until I check "Connect even if this network is not broadcasting ".
Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on http://www.ChicagoTech.net
How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on http://www.HowToNetworking.com
chicagotech
Site Admin
 
Posts: 7066
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:24 pm
Location: Chicago USA


Return to Wireless

Your Ad Here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest